Dijital Emlak Danışmanlığı Nedir?

Dijital Emlak Danışmanlığı Nedir?

Günümüzde birçok meslek dijitalleşmeye ayak uydurmaya başladı. Emlak danışmanlığı da bu mesleklerden biri oldu. Değişen dünya koşullarına uyumlanan yeni nesil emlakçılık teknolojiyi takip eden ve güncel trendleri yakalayan danışman adaylarını bekliyor. 

Özellikle pandemi sonrası iş kollarında ve iş yapma biçimlerinde yaşanan dönüşüm dijitalleşen dünyanın önemli getirilerinden biri oldu. Yeni teknolojilerin gelişimi ile beraber neredeyse tüm mesleklerin uyumlanmak zorunda kaldığı bu dijital dünyada emlak danışmanları da yerini aldı. 

Fizbot Bültene Kayıt Olun

Verinin gücünü kullanarak sektöre liderlik eden Fizbot'tan daha fazla içerik okumak için haber bültenimize kaydolun!


    Emlak sektörü son yılların en çok kazandıran meslekleri arasındaydı. Şimdilerde yaşanan dijital dönüşüm sayesinde ise geleceğin mesleklerinden biri olarak anılıyor. Üstelik iş yapma biçimleri eskiye nazaran daha az yorucu ve daha fazla pratik hale geldi. 

    Dijitalleşme emlak danışmanlarının yeni yazılımlar ile işlerini oldukça kolay hale getiriyor. Önceden emlakçılar tarafından yerine getirilen prosedürler artık dijital asistanlar ile hızlıca halledilebiliyor. Yanı sıra portföyünüzü taşıdığınız şirket hesaplarınızı yönetmek dijital pazarlama stratejileri ile çok efektif olabiliryor. Ancak burada önemli olan mesele alanında uzman bir emlak danışmanlığı için hangi markanın uygulamasını tercih ettiğiniz.

    Fizbot geleceğin emlak danışmanlarını yetiştiriyorFizbot ile sizde yeni nesil dijital emlak danışmanlarından olun.

    Fizbot ile sizde yeni nesil dijital emlak danışmanlarından olun.

    

    Dijital bir emlak danışmanı olmak için hemen şimdi özel bir eğitim paketi alabilirsiniz. Bu şekilde kendinizi geliştirebilirsiniz. Bu uzun yıllardır ülkemizde var olan bir sistem, Fizbot ise size işlerinizi kolaylaştırmak için hazırlanmış bir dijital asistan yazılımı kullanmayı teklif ediyor. 

    Fizbot Dijital Asistan, Türkiye’de ilk defa sadece emlak danışmanları için üretilmiş özel üyelik gerektiren bir teknolojidir. Böylece Fizbot Dijital Asistanı edindiğiniz takdirde yalnızca sahada kullanabileceğiniz bir eğitimi alıp, yola yalnız devam etmezsiniz. Fizbot tüm emlak danışmanlığı işlemlerinizde yanınızda yer alır. 

    Fizbot dijital emlak danışmanlığı yazılım uygulaması ile emlak ilanlarının takibini yapar, ilanların yayından kaldırılma ya da fiyat değişimi durumlarında kullanıcıya bilgi verir, hızlıca alıcının talebine yönelik ilanları sunum haline getirir ve geniş ölçekte pazar analizi yapar. Fizbot, küresel dünyada ismini duyurmak isteyen yeni nesil emlakçıların iş hayatında ihtiyacı olabilecek ne varsa hizmetinde. 

    Daha fazla bilgi almak için Dijitalleşme Uzmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir