En Çok Kazandıran Meslek “Emlak Danışmanlığı” Oldu

En Çok Kazandıran Meslek “Emlak Danışmanlığı” Oldu

Son yıllarda Türkiye’de hizmet sektörüne artan talep emlakçılık mesleğine olan ilginin de artmasına olanak tanıyor. 

Emlak danışmanları kazançlarını ikiye katladı.

Fizbot Bültene Kayıt Olun

Verinin gücünü kullanarak sektöre liderlik eden Fizbot'tan daha fazla içerik okumak için haber bültenimize kaydolun!


    Teknolojilerin gelişmesiyle beraber insan odaklı hizmet veren mesleklere ihtiyaç günden güne artmıştır. Böylece temelinde müşteri memnuniyeti, iyi bir pazarlama tekniği, profesyonel danışmanlık ve başarılı finans yönetimi gibi özellikleri barındıran emlakçılık sektörü piyasada oldukça faaliyet gösteren bir alan haline geldi.

    Emlak danışmanları ise değişen sektör koşullarından en karlı çıkan meslek olarak karşımıza çıkıyor. Emlak işinde danışmanlar kendi işinin sahibi olmanın getirdiği etki ile özgür çalışma koşulları ve sürekli ihtiyaç sebebiyle akışta olan sermaye sayesinde tatmin edecek miktarlarda maddi kazanç elde edebiliyorlar.

    Emlak danışmanlığına ilgi günden güne artıyorEmlak danışmanlığı geleceğin meslekleri arasında.

    Emlak danışmanlığı geleceğin meslekleri arasında.

    Özellikle bireysel iş yapmak isteyenleri cezbeden emlak danışmanlığı Türkiye’de en çok tercih edilen meslekler sırasında ilk sırada yer alıyor. Yıllardır ülkemizde yatırımın en çok yapıldığı alanlardan biri olan gayrimenkul 2020 yılı itibariyle neredeyse rekor kırdı. 

    Geçtiğimiz yıl Tapu Kadastro Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre konut, iş yeri, arsa, tarla gibi gayrimenkullerde Türkiye’de tüm zamanların en çok kazandıran satışı yapıldı. Uzmanların görüşlerine göre pandemi ve dünyada yaşanan tüketim anlayışındaki değişimler ile beraber ilerleyen dönemlerde de emlak sektörünü bereketli zamanlar bekliyor. 

    Türkiye zengin toprakları ve tarihi güzellikleri ile de yerli yatırımcıların olduğu kadar yabancı yatırımcılarında yer aldığı büyük bir emlak ekosistemi konumunda yer alıyor. Bu nedenle emlak danışmanlığı gençlerin ve para kazanmak isteyenlerin hayalini kurduğu bir meslek branşı olmuştur. Küçük ya da büyük miktarda sermaye sahiplerinin yer aldığı iş kolu küresel ve yerel sektör fırsatlarıyla bireysel anlamda işinizde büyümenize ve önemli kazançlar elde etmenize imkan tanır. 

    Öte yandan bu alanda çalışmak isteyenler için emlak danışmanlığının inceliklerini de bilmesi önerilir. Örneğin sektörde iş faaliyetlerinin küreselin gerektirdiği niteliklere uygun biçimde ve güncel bilgiler ışığında yürütülmesi için emlak danışmanlarına çokça iş düşüyor. 

    Yeni nesil emlak danışmanlığında Fizbot ayrıcalığı yakalayınEmlak danışmanları konut tercihinizde en iyi yardımcınız.

    Emlak danışmanları konut tercihinizde en iyi yardımcınız.

    Toplum içerisinde ev alımı sırasında karşılaşılan ve “evi gezdiren kişi olarak” bilinen emlak danışmanlarından bu görevlerinin yanı sıra müşteri portföyünü değerlendiren, emlak sektöründeki yenilikleri takip eden ve buna uygun ilan oluşturan, evin resmi işlerini (tapu alınması, noter işlemleri vb.) tamamlayan, yeni nesil satış ve pazarlama teknikleri bilgisine sahip, alanda gelişime ve eğitime açık, arz ve talebi ölçebilen, fotoğraf ve video çekimi ve/veya editlemesi yapabilen kimseler olması bekleniyor.

    Bugün Fizbot kullanıcılarına sunduğu yeni nesil teknoloji fırsatlarıyla emlak danışmanlarının işlerini kolaylaştırmak ve müşterilerine en iyi hizmeti vermelerini sağlamak için çalışıyor.

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir