Ev Dekorasyonu ile İlgili İlham Veren İpuçları

Ev Dekorasyonu ile İlgili İlham Veren İpuçları

Ev dekorasyonu hakkında birçok farklı görüş var. Fakat son moda dekorasyon fikirleri edinmek ve yeni sezona uygun modern bir yaşam alanı dizayn etmek istiyorsanız bu yazı tam size göre. 

Yenilikleri takip ederken eskide kalan mobilyalarınızı değerlendirebilir ve evinizde ilgi çekici dokunuşlar yapabilirsiniz. İşte ev dekorasyonu konusunda size ilham verecek olan birkaç trend:

Fizbot Bültene Kayıt Olun

Verinin gücünü kullanarak sektöre liderlik eden Fizbot'tan daha fazla içerik okumak için haber bültenimize kaydolun!


    1. Hasır modası ve sürdürülebilirlik

    Bu yıl özellikle yaz sezonu ile birlikte hem kıyafetlerde hem de evlerde hasır işçiliği dikkat çekiyor. Eskiyen mobilyalarınızı ya da belki işinize yaramayan bir plastikten bile modaya uygun ev içinde hem dekoratif hem de pratik eşyalar yaratabilirsiniz. Hasır iplerle ya da benzer kumaşlarla kaplayacağınız artık beğenmediğiniz mobilyalar hayranlık uyandırıyor. 

    2. Minimalizm ve beyazın elli tonu

    Günümüzde evler eskisi gibi dantel örtülerle ya da şıngır mıngır avizelerle süslü değil. Bu toplumun yeni dinamiklerinden olan minimalist yaşam tarzının yükselen popülaritesiyle ilgili olsa da evlerde az eşya ile mükemmel dekorasyonlar yapılabileceği gerçeğini değiştirmiyor. Ortamdaki dağınıklığı yok edebilecek pratik çözümlerin yer aldığı bir evde yaşamayı kim istemez. Bunun için kumandalarınızı bile saklayabileceğiniz beyaz kitap görünümlü kutular var. Minimalist yaşam alanları sadeliği simgelediğinden olsa gerek beyaz rengi ile adeta taçlandırılıyor. Temiz ve sade bir görünüm ile şıklığı yakalayın.

    3. Sofralara şiirsel bir dokunuş

    Pandemi nedeniyle dostlarımızdan uzak kaldığımız günler yavaş yavaş geride kalıyor. Normalleşme sürecinde henüz sokaklar hala güvenli değil. Ancak evde buluşmalar artacağa benziyor. Siz de toplu bir arkadaş buluşmasını evinizde planlayacak olanlardansanız başrol sofranıza verilecektir. Bu sene yemek masalarında ahşap rengi ve sarı mumlar göz kamaştırıyor. Tabaklarınızı aralıklı dizerken aralarına mumlar koymayı ve güller serpmeyi unutmayın. 

    4. Sıradanlıktan uzak moderniteye yakın

    Eviniz sizin özel alanınız ve her insan burada rahat ya da konforlu hissetmek isteyecektir. Bunu gerçekleştirmek için her şeyi en salaş haliyle dizayn etmek zorunda değilsiniz. Hem kitaplarınızla iç içe hem de ayaklarınızı uzatabileceğiniz bir köşeye ne dersiniz? 

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir