İlk Kez Ev Satın Alanlar Ne Arıyor?

İlk Kez Ev Satın Alanlar Ne Arıyor?

Günümüzde ilk kez ev alıcılar benzersiz bir gruptur. Genellikle Y kuşağıdırlar; bütçeleriyle ilgili birçok araştırma yapmış ve üzerine çalışmışlardır, daha küçük ve uygun evler ararlar. Bu gruptaki insanların çoğu daha önce ev kiralamıştır ve ev satın alma aşamasına geldiklerinde de oldukça heyecanlıdır.

İşte bugünün ilk kez ev satın alanlarının aradığı dört önemli şey!

Fizbot Bültene Kayıt Olun

Verinin gücünü kullanarak sektöre liderlik eden Fizbot'tan daha fazla içerik okumak için haber bültenimize kaydolun!


    Güzel fotoğraflar

    Y kuşağı, ev için alışveriş de dahil olmak üzere çoğu şeyi çevrimiçi yapar. İlk kez ev alıcılarını çekmek için mülk paylaşımlarınızın çok sayıda yüksek kaliteli fotoğraf içermesi gerekir. Bu noktada sizin yerinize bu işi daha iyi yapacak bir fotoğrafçıdan yardım almayı düşünebilirsiniz. Kendiniz bu işi üstlenecekseniz evin estetiği için gerekli düzeltmeleri yaptığınızdan emin olun.

    Küçük alanlar

    Bu günlerde ilk kez alıcılar, ev işlevsel ve amaçlarına uygun olduğu sürece, daha az metrekare olmasıyla ilgili sorun yaşamıyor. Katlanabilir yatak, gizlenebilir saklama alanı gibi portatif öğeler ve kullanımlar daha küçük bir evi gösterdiğinizde evin potansiyeline yönelik hislerini ve ilgilerini artırmaya yardımcı olabilir.

    Nazik Davranışlar

    İlk kez satın alanlar için ev satın alma süreci, genellikle oldukça kişiseldir. Aşırı agresif veya dürüst olmayan taktikler muhtemelen onları uzaklaştıracaktır. Öte yandan, ev gösterimleri sırasında daha ılımlı davranmak ve güleryüz göstermek gibi basit hareketler, iyi niyet yaratmanın ve sinirleri yatıştırmanın güvenilir bir yoludur.

    Çevre Dostu Özellikler

    Enerji tasarruflu cihazlar, akıllı termostatlar ve güneş panelleri, Y kuşağında bulunan ilk kez ev alıcılarına hitap etme eğilimindedir. Bu teknolojilerin sağladığı maliyet tasarruflarının farkındalar ve karbon ayak izlerini azaltmanın kolay bir yolu olarak kendilerine yakın buluyorlar. Bu nedenle portföyünüzde buna uygun bir mülk bulunuyorsa, bu mülkü bu kitle içerisindeki bir müşterinize göstermeyi ihmal etmeyin. Fizbot’un Bölge Takibi özelliği sayesinde bu kitlenin arayışına uygun ilanları çok daha kolay ve hızlı şekilde listeyebilirsiniz.

    Emlak dünyasını mercek altına alarak incelemeye devam edeceğiz; içeriklerimizi yakından takip edebilmek için aylık bültenimize kaydolmayı unutmayın!

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir