Yapay Zeka Emlak Sektörünü Nasıl Değiştirecek?

Yapay Zeka Emlak Sektörünü Nasıl Değiştirecek?

Yapay zeka ya da Artificial Intelligence (AI) teknolojisi mesleklerin iş yapma pratiklerinde uygulanmaya başladı. Emlak alım, satım ve kiralama sektöründe de benzer uygulamalar söz konusu. 

Bilindiği üzere yapay zeka kaynaklı çalışma sistemlerinde bilgisayar ve makineler aracılığıyla yazılımlar verilen komutları yerine getirir ve öğrenme yeteneğini sergiler. İnsan düşünce ve eylemlerini taklit eden bilgisayar yazılımları ile ev alma ve satma işlemi çok daha verimli ve kolay hale gelebiliyor. Emlak piyasasında önemli unsurlardan olan hız ve güvenilirliğe karşı oluşabilecek problemler bu yazılımlar ile sıfıra indirilebiliyor.

Fizbot Bültene Kayıt Olun

Verinin gücünü kullanarak sektöre liderlik eden Fizbot'tan daha fazla içerik okumak için haber bültenimize kaydolun!


    İnternetten ev satışı

    Emlak danışmanlığında bu tarz yapay zeka uygulamaları örneğini yakın zamanda gördük. Pandemi döneminde dünyada konut satışları neredeyse durma noktasına gelmişti. Bu dönemde teknolojinin etkisini gördüğümüz birçok alan gibi ev alım satımlarında teknolojik sistemler kullanıldı. Emlak danışmanları ile yüz yüze gelemeyen müşteriler online ortamda ev gezdi. 

    Dahası uzun zamandır algoritmalar bizler için uygun fiyatlı ve kullanışlı evleri sıralı liste ile buluyor. Emlak danışmanlarının müşteri portföyü hazırlarken sunduğu bu hizmet verilerimizin dolaştığı dijital ortamda çok daha kolay hale geldi. Tüm bu gelişmeler ev arayanların ilgisine sunulurken, artık emlak danışmanları da öğrenme yeteneğine sahip makineler ile işlerini pratik hale getirebiliyorlar.

    Dijital Emlak Asistanı ile çok yönlü danışmanlık hizmeti verin

    Yapay zeka teknolojilerinden biri de ismini sıkça duyduğumuz yazılım asistanları. Bunların en bilindik örnekleri Google Asistan, Siri ve Alexa. Uygulamaların çalışma mantığını bu örnekler ile çok daha rahat kavrayabiliriz. Kişisel yardımcılar, olarak tanımlanan bu uygulamalar şimdi emlak satışlarında emlak danışmanlarının asistanları oldu.

    Türkiye’de dijital emlak danışmanlığı hizmetini ilk kez Fizbot uyguluyor. Emlak danışmanlarının mekandan bağımsız iş yapmalarını, detaylı ve profesyonel bir konut satışı yapmalarını sağlayan Fizbot Dijital Asistan, emlak danışmanlarına hızlı ve pratik çözümler sunuyor. 

    Dahası Fizbot Dijital Asistan’ın tek görevi emlak danışmanlarının işlerini kolaylaştırmak değil. Fizbot ile marka bilinirliğinizi ve mesleki prestijinizi de güvence altına alırsınız. Müşterilerinizin portföyünü nokta atışı seçenekler ile hızlı şekilde tamamlarsınız, raporlamalar ile işinizi sağlam bir alt yapıda sunarsınız ve müşteri geri dönüşlerini iyi şekilde analiz edersiniz. 

    Fizbot Dijital Asistan emlak danışmanlarına doğru iş yönetimi ile zamanında ve sorunsuz hizmet imkanı sunuyor. Daha fazla bilgi almak için siz de Dijitalleşme Uzmanlarımızla iletişime geçin. İşinizi fizbot dijital asistan ile kolaylaştırın.

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir